Use of cookies
Click and
OK

About us

DANCE de LUX® tilbyder træningstøj til dansere på alle niveauer. Tøjet er designet af dansere for dansere.

 

Bjørn Bitsch & Ashli Williamson har designet kollektionen i samarbejde med designteamet bag tøjproducenten X-Company, som er en private label virksomhed som designer og producere tøj for andre modevirksomheder.

 

X-Companys design team har designet tøjet, baseret på de input og erfaringer som Bjørn & Ashli har fået gennem deres lange dansekarrierer. 

 

Bjørn & Ashli har valgt at få produceret en kollektion med traditionelt træningstøj med deres eget tvist. De har sammen med designteamet fået fremstillet en kollektion, som lever op til de behov dansere har, når de skal træne deres koreografier. Herrernes tøj har god pasform, så danseren kan udføre sine trin og armbevægelser fuldt ud. Damernes tøj er designet med tanke på at skørterne ikke hæmmer danserens bevægelsesfrihed – hvad enten det til f.eks. at udføre standarddansens lange skridt eller latindansens høje spark.

 

Bjørn & Ashli startede med at danse sammen i 2003, hvor Ashli rejste den lange vej fra Australien til Danmark for at danse med Bjørn. Siden har de sammen danset sig til 15 danske mesterskaber, 4 verdensmesterskaber i 10 danse for amatører, 1 verdensmesterskab i standard showdance for amatører og verdensmesterskab i 10 danse for professionelle. Derudover har de bland andet vundet sølvmedaljer til europamesterskabet i standard og standard showdance for professionellem samt bronze til verdensmesterskabet i standard for professionelle – og de er stadig aldeles aktive dansere.

 

Når Bjørn & Ashli ikke selv danser, underviser de hold på alle niveauer, både nybegyndere og elitedansere i alle aldre i balndt andet Danmark, Holland, Polen, Kina. Ligesom de også giver opvisninger og shows til private arrangementer og på TV.